Inzamelkalender ROVA 2023

De inzamelkalender 2023 van ROVA is bekend en vanaf nu te downloaden op de website van ROVA: www.inzamelkalender.rova.nl Op de inzamelkalender van ROVA ziet u snel en eenvoudig wanneer wij uw containers geleegd worden in 2023.

U kunt de inzamelkalender op verschillende manieren bekijken:

De ROVA-app

Heeft u een smartphone of tablet? Dan kunt u de gratis ROVA-app downloaden via de App Store en Google Play Store. In de app stelt u éénmalig uw adres in, daarna heeft u altijd alle informatie over inzameling van afval en grondstoffen bij de hand. In de app kunt u ook een herinnering instellen, zodat u bijvoorbeeld de avond voor de inzameldag een melding krijgt. Zo vergeet u nooit meer de container op tijd aan de straat te zetten.

ROVA website

Heeft u geen smartphone of tablet? Dan kunt u uw postcode en huisnummer invoeren op www.inzamelkalender.rova.nl. U krijgt dan direct de volledige jaarkalender met inzameldagen in beeld.

Papieren kalender

Als u een papieren inzamelkalender wilt, dan kunt u de online kalender openen op de website en zelf printen. De kalender wordt op verzoek op papier toegezonden naar bijvoorbeeld inwoners die geen computer (met internet) hebben. U kunt deze aanvragen via het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoonnummer: (038) 427 37 77. Het ROVA-Klantcontactcentrum is op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.