Start verkoop kavels in noordelijk Kalterbroeken

In de wijk Kalterbroeken, aan de rand van Diever en direct gelegen aan een ecologische zone en visvijver worden acht ruime bouwkavels aangeboden. Op 10 december is een informatieavond voor toekomstige kopers.

De acht kavels zijn verdeeld over twee woonvelden. Het is de bedoeling dat de toekomstige bewoners van zo’n woonveld samen aan de slag gaan met hun toekomstige leefomgeving en met elkaar afspraken maken over de grootte van ieders kavel. De gemeente zorgt voor begeleiding.

Informatieavond voor aspirant kopers

Tijdens de informatieavond komen diverse onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld: aardgasloos en duurzaam bouwen, verkaveling, uitleg over de inschrijfprocedure, grondprijzen en lotingprocedure. Na het informatieve deel is er gelegenheid om vragen te stellen.

Waar en wanneer

Op 10 december 2018, 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur), in de hal van het gemeentehuis in Diever. In verband met de organisatie stellen we het op prijs als u zich aanmeldt. Dat kan via info@gemeentewesterveld.nl.