Stoelyoga in Vledder

Donderdag 10 januari om 10.00 uur start de pilot stoelyoga in Miramar Zeemuseum in Vledder. De pilot wordt georganiseerd door de werkgroep Vledder e.o. in actie! In samenwerking met de VuSo. De pilot wordt gegeven door (stoel)yoga docente Yoga Alice.

Stoelyoga zorgt voor sterke en soepele spieren, een soepele rug en gewrichten en een betere ademhaling. Stoelyoga geeft rust, evenwicht en vitaliteit en is ook geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. De pilot is voor inwoners van de gemeente Westerveld en wordt gehouden op donderdagochtend 10, 17, 24 en 31 januari van 10.00 – 11.15 uur.  Het laatste kwartier wordt de les afgesloten met een kopje koffie of thee. De pilot is kosteloos. Voor meer informatie en opgave kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl of bellen naar: 140521.