Publicaties in De Westervelder

De gemeentelijke publicaties verschijnen elke week in de huis-aan-huiskrant De Westervelder. Tot en met 31 januari 2018 stonden de publicaties in huis-aan-huiskrant Da's Mooi.

Onder de links staan de wekelijkse informatiepagina's van de gemeente in de huis-aan-huiskrant Da's Mooi en De Westervelder (in PDF). Op de wekelijkse gemeentelijke pagina's worden vooral wettelijk verplichte publicaties geplaatst.

Oudere publicaties van de Da's Mooi staan niet meer op onze gemeentelijke website, maar wel in het webarchief.

Stukken ter inzage

In de wettelijke publicaties staat zo nodig vermeld of, wanneer en waar stukken ter inzage liggen. Wanneer deze stukken (ook) in te zien zijn via de website, staan deze op bij de stukken ter inzage.

Krant gemist?

Als u vragen of klachten heeft over de bezorging van De Westervelder, kunt u contact opnemen met de NDC mediagroep, via telefoonnummer 088 - 800 2002 of een meldingsformulier op de website van NDC mediagroepinvullen.
De krant is ook in zijn geheel, digitaal terug te vinden in het archief van uitgever NDC mediagroep.   Ook is de krant op ruim 20 plaatsen in de gemeente gratis af te halen. Zie voor een overzicht van afhaalpunten óók op de website van NDC mediagroep/De Westervelder.