Publicaties in Westervelder Wolder Courant

De gemeentelijke publicaties verschijnen elke week in de huis-aan-huiskrant Westervelder Wolder Courant.

Als u vragen of klachten heeft over de bezorging van Westervelder Wolder Courant, kunt u contact opnemen met de NDC mediagroep, via telefoonnummer 088 - 800 2002 of een meldingsformulier op de website van NDC mediagroep invullen.

De krant is ook in zijn geheel, digitaal terug te vinden in het archief van uitgever NDC mediagroep. Wilt u elke week de digitale versie van de krant per e-mail ontvangen? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief.

De krant is ook op circa twintig plaatsen in de gemeente gratis af te halen. Zie voor een overzicht van afhaalpunten óók op de website van NDC mediagroep/Westervelder Wolder Courant.