Publicaties in Westervelder Wolder Courant

De gemeentelijke publicaties verschijnen elke week in de huis-aan-huiskrant Westervelder Wolder Courant.

Als u vragen of klachten heeft over de bezorging van Westervelder Wolder Courant, kunt u contact opnemen met Mediahuis Noord, via telefoonnummer 088 - 800 2008 of het contactformulier op de website van Mediahuis Noord invullen (onder: bezorgklacht melden).

De krant is ook in zijn geheel, digitaal terug te vinden in het archief van uitgever Mediahuis Noord. Wilt u elke week de digitale versie van de krant per e-mail ontvangen? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief.

De krant is ook op 12 plaatsen plaatsen in de gemeente (in de dorpen Diever, Vledder, Havelte, Dwingeloo en Wapserveen) gratis af te halen. Kijk voor een overzicht van afhaalpunten op de website van Mediahuis Noord.