Wat zoekt ú in een burgemeester?

In mei 2024 stopt Rikus Jager als burgemeester van Westerveld. Daarom is de gemeenteraad namens u op zoek naar een nieuwe burgemeester voor onze mooie gemeente. Welke kwaliteiten moet de nieuwe burgemeester in huis hebben? Welke eigenschappen vindt u belangrijk? En welke plek in Westerveld zou u een nieuwe burgemeester willen laten zien? Help ons als gemeenteraad om een scherpe profielschets te maken van de toekomstige burgemeester!

Via onderstaande QR-code of www.mijnburgemeesterwesterveld.nl kunt u vanaf 15 september een korte digitale vragenlijst invullen. Dit kost hooguit 2 minuten. Vult u de vragenlijst liever in op papier? Dat kan. In de hal van het gemeentehuis, de bibliotheken en de supermarkten in onze gemeente liggen tot 25 september formulieren die u ter plekke in een stembus kunt doen.
QR-code
QR-code vragenljst nieuwe burgemeester

Meer informatie

Meer informatie over de procedure en de taken en rollen van een burgemeester vindt u onder Wat doet een burgemeester? Heeft u nog vragen, mail dan naar griffie@gemeentewesterveld.nl of bel de griffie via 140521.