• Herdenkingen op 4 mei 2019

Op zaterdag 4 mei 2019 is op meerdere plaatsen in Westerveld, een dodenherdenking. Het gemeentebestuur is vertegenwoordigd bij de volgende herdenkingen.

• Paasvuren 2019 update 3

In de gemeente Westerveld hebben zes verenigingen een ontheffing voor een vreugdevuur tijdens het paasweekend (zaterdag, zondag of maandag). Op dit moment hebben vier comités het besluit genomen, dit jaar van het paasvuur af te zien vanwege de strengere voorwaarden die nu gelden voor het ontbranden van paasvuren (vanwege de droogte).

• Onderzoek ministerie EZK naar informatiebehoefte winningsplan Diever

Op verzoek van het Ministerie van Economische zaken en Klimaat gaat het onafhankelijke onderzoeksbureau Perspective op donderdag 18 april en woensdag 24 april 2019 in gesprek met inwoners van Vledder, Diever en Wapse.

• Wegafsluiting Looweg in Dwingeloo

Op dinsdag 23 april 2019 starten de werkzaamheden aan de Looweg in Dwingeloo.

• Raadsvergadering 23 april

De gemeenteraad vergadert op dinsdag 23 april 2019 om 20.00 uur in de raadzaal.