Nieuws RSS icoon

• Burgemeester en wethouders gemeente Westerveld wensen eindexamenkandidaten succes

Op maandag 10 mei 2021 overhandigde wethouder Smidt namens het college van Westerveld succeskaarten aan directeur Jaap Schipper van Stad & Esch in Diever. De succeskaarten zijn bedoeld voor eindexamenleerlingen om hen een hart onder de riem steken.

• Politieke avond Westerveld 18 mei 2021

Op dinsdag 18 mei vanaf 20:00 uur vindt er weer een digitale Politieke avond Westerveld plaats.

• Werkzaamheden aanleg glasvezel

Op dit moment wordt in veel dorpskernen binnen gemeente Westerveld een glasvezelnetwerk aangelegd. De werkzaamheden duren tot ongeveer eind juli 2021. Wellicht roept dit vragen bij u op, zowel over de werkzaamheden als over de rol van de gemeente. Via dit bericht wordt u hierover geïnformeerd.

• Toespraak en kransleggingen 4 mei 2021

Voorgaande jaren was het gemeentebestuur op 4 mei om 12.00 uur vertegenwoordigd bij de herdenking op het Doldersummerveld bij het Monument Doldersum, en 's avonds bij de herdenkingen in Diever, Dwingeloo, Havelte en Vledder.

• Politieke avond Westerveld 11 mei 2021

Op dinsdag 11 mei 2021 om 20:00 uur vindt er weer een digitale Politieke avond Westerveld plaats.