Nieuws RSS icoon

• Westervelders genaturaliseerd

Donderdag 10 oktober 2019 hebben vijf inwoners van Westerveld het Nederlanderschap verkregen: mevrouw Van Voorst (zij had de Roemeense nationaliteit) en een gezin bestaande uit vader, moeder, zoon en dochter. Het gezin had de Iraakse nationaliteit.

• Stichting Bourgondisch Westerveld wint Westerveld Inclusief Bokaal

Woensdag 9 oktober 2019 reikte wethouder De Haas de tweede Westerveld Inclusief Bokaal uit. Voor deze wedstrijd is de gemeente Westerveld op zoek gegaan naar bedrijven, verenigingen en stichtingen die bijdragen aan de inclusieve samenleving. Stichting Bourgondisch Westerveld is de winnaar en ontving een cheque ter waarde van € 500.

• Commissievergadering 15 oktober 2019

De raadscommissie Sociaal Domein vergadert op dinsdag 15 oktober 2019 om 20.00 uur in de raadzaal.

• Verkiezing beste fietsgemeente

De landelijke verkiezing voor de beste fietsgemeente is gestart. Gemeente Westerveld is benieuwd naar uw ervaring met het fietsen in onze gemeente.

• Historische Van Os-bank verplaatst

Op vrijdag 4 oktober 2019 is de verplaatsing van de bijna tachtig jaar oude Van Os-bank in gang gezet. De bank stond aan de Hoofdstraat ter hoogte van het gemeentehuis, tegenover de bushalte. Op dinsdag 8 oktober 2019 is de bank op de hoek Kasteel – Ten Darperweg geplaatst. De bank is verplaatst omdat deze op de nieuwe plek beter zichtbaar is. Daardoor komt de bank beter tot zijn recht en heeft ook meer functie dan op de oude plek.