RSS icoon
  • Commissaris bezoekt Westerveld

Commissaris van de Koning mevrouw J. Klijnsma heeft zaterdag 9 oktober 2021 een bezoek aan Westerveld gebracht. Samen met burgemeester H. Jager en gemeentesecretaris D.B. Bruijn-Van den Berg is een rondrit op de fiets gemaakt door de gemeente om een aantal musea te bezoeken.

• Wegafsluiting i.v.m. aanleg kruispuntplateaus buitengebied Dwingeloo

In het kader van het verbeteren van de verkeersveiligheid worden vanaf 25 oktober 2021 op verschillende kruispunten in het buitengebied van Dwingeloo plateaus aangelegd.

• Regenboogvlag gehesen op Diversity day

Dinsdag 5 oktober 2021 is de regenboogvlag voor het gemeentehuis gehesen, door burgemeester Jager en algemeen directeur/gemeentesecretaris D.B. Bruijn-Van den Berg, in het bijzijn van onder andere alle wethouders en leidinggevenden. Het hijsen van de vlag op Diversity Day is ook de start van de week waarin de organisaties die aangesloten zijn bij Talentenregio, meer aandacht vragen voor diversiteit en inclusie op de werkvloer.

• Snoeionderhoud Oude Willem vanaf donderdag 7 oktober

Van donderdag 7 oktober tot medio december 2021 wordt er snoeionderhoud uitgevoerd aan de bomen in Oude Willem.

• Politieke avond Westerveld 12 oktober 2021

Op dinsdag 12 oktober 2021 om 19:30 uur vindt er een voorbereidende Politieke avond Westerveld plaats. De vergadering vindt fysiek in de raadzaal plaats.