• Ontmoeting met het thema ‘Westerveld inclusief’

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe iemand met een beperking boodschappen doet? Vraagt u zich weleens af hoe u mensen met een beperking in de maatschappij kan ondersteunen?

• De toekomstbestendigheid van uw bedrijf

Als ondernemer krijgt u vroeg of laat te maken met (interne) bedrijfsopvolging, of u nu actief bent in de vrijetijds-, agrarische-, retail- of bouwsector. Het is verstandig hier op tijd over na te denken, zodat uw bedrijf toekomstbestendig is.

• Aanslagen gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking

Eind februari 2018 verstuurt de gemeente de aanslagen gemeentelijke belastingen 2018. Op het aanslagbiljet staat ook de vastgestelde WOZ-waarde van uw onroerende zaak. Bij het aanslagbiljet ontvangt u een toelichting op de verschillende gemeentelijke belastingen en informatie over de vaststelling van de WOZ-waarde.

• Westerveld steunt glasvezelinitiatieven

In de gemeente Westerveld zijn meerdere partijen actief met de aanleg van een glasvezelnetwerk. Om de partijen te steunen met het aanleggen van glasvezel stelt het college aan de raad voor de legesverordening te wijzigen.

• Opening van het ‘Vangnet voor Havelte’

Woensdagmiddag 14 februari 2018 heeft wethouder Van Schelven de officiële opening van het ‘Vangnet voor Havelte’ verricht.