Nieuws RSS icoon

• Naturalisaties

Donderdag 16 januari 2020 hebben twee inwoners van Westerveld, het Nederlanderschap verkregen.

• Politieke avond Westerveld 21 januari 2020

De raad vergadert op dinsdag 21 januari 2020 om 20.00 uur in de raadszaal.

• Uw woning energiezuinig maken? Kom naar de duurzame up date avond!

Het nieuws is u vast niet ontgaan: we gaan richting aardgasvrij wonen. Veel inwoners van de gemeente Westerveld zijn al bezig met energiebesparende maatregelen. Zonnepanelen op daken, isolatieglas of tochtstrippen. Allemaal maatregelen om uw woning energiezuiniger te maken. Wilt u weten wat u kunt doen? Kom dan naar de duurzame up date avond op 29 januari 2020 vanaf 19.30 uur in ‘Ons Dorpshuis’, Wilhelminaoord. Deze avond wordt georganiseerd door het Drents Energieloket en de gemeente Westerveld.

• Het Talent van Westerveld 2019 bekend

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 15 januari 2020, is het Talent van Westerveld 2019 bekendgemaakt: de EHBO-verenigingen in Westerveld.

• Toespraak nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Op woensdag 15 januari 2020 - de derde woensdag in het nieuwe jaar - was de nieuwjaarsbijeenkomst van gemeente Westerveld.