• Bevestiging voornemen tot sluiten koopovereenkomst ’t Olde Schoelplein Diever

Zoals reeds via de regionale media kenbaar is gemaakt, is de gemeente voornemens om met Stichting Actium een koopovereenkomst, later gevolgd door levering, aan te gaan met het oog op de herontwikkeling van het terrein ’t Olde Schoelplein in Diever (Dingspilhuuslocatie).

• Politieke avond Westerveld 4 oktober 2022

Op dinsdag 4 oktober 2022 om 20:00 uur vindt er een voorbereidende Politieke avond Westerveld plaats.

• Bijeenkomst wolf 3 oktober ook online te volgen

Op 3 oktober organiseert de provincie Drenthe samen met de gemeente Westerveld een bijeenkomst over de aanwezigheid van de wolf in Zuidwest Drenthe. De animo voor deze bijeenkomst is groot.

• Wegafsluiting Boergrup

Op maandag 3 oktober 2022 wordt er bermverharding aangebracht langs de Boergrup in Wilhelminaoord. Vanaf de kruising Hooiweg tot en met de kruising Kon. Wilhelminalaan is de Boergrup afgesloten voor doorgaand rijverkeer uitgezonderd (brom) fietsverkeer.

• Het is mooi fietsen in Westerveld! Wat vindt u?

Tot 10 oktober 2022 kunt u uw stem laten horen over fietsen in de gemeente Westerveld. Ook gaan we in gesprek met onder meer grondeigenaren en belangenorganisaties over de fietspaden en het onderhoud ervan.