• Politieke avond Westerveld 1 februari 2022

Op dinsdag 1 februari 2022 om 20:00 uur vindt er een besluitvormende Politieke avond Westerveld plaats. De vergadering vindt fysiek in de raadzaal plaats met inachtneming van de coronamaatregelen.

• Rookmelders verplicht vanaf 1 juli 2022

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen. Deze verplichting bestaat al langer voor nieuwbouwhuizen maar de regelgeving gaat ook voor bestaande bouw gelden.

• Nieuwjaarstoespraak burgemeester Rikus Jager 2022

“De innovatiekracht in onze gemeente is enorm. Wat voor inwoners en onze samenleving belangrijk is, staat daarbij centraal”, zegt burgemeester Rikus Jager van Westerveld in zijn nieuwjaarstoespraak. Luister en bekijk hier de nieuwjaarstoespraak.

• Politieke avond Westerveld 25 januari 2022

Op dinsdag 25 januari om 20.00 uur vindt er een voorbereidende Politieke avond Westerveld plaats. De vergadering vindt fysiek in de raadzaal plaats met inachtneming van de coronaregels.

• Stembureauleden gezocht

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Om de verkiezing goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar stembureauleden.