Nieuws

• Bezoek van Z.M. de Koning aan viering 200 jarig bestaan Maatschappij van Weldadigheid

Vrijdag 20 april 2018 bracht Zijne Majesteit de Koning een bezoek aan de viering van het 200 jarig bestaan van de Maatschappij van Weldadigheid. Een uniek stukje vaderlandse geschiedenis werd verteld, geschiedenis die doorgegeven moet worden. Verder werd er laten zien hoe scholieren, ondernemers en de gemeente Westerveld met de idealen van toen, in deze tijd bijdragen aan de toekomst, aan de gebiedsontwikkeling van Frederiksoord en omgeving; een proeftuin waar ruimte is voor het ontwikkelen en uitvoeren van idealen.

• Gemeente Westerveld geselecteerd als VNG Koploper voor implementatie VN-Verdrag

Met het Koplopersprogramma wil de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) een extra impuls geven aan al lopende initiatieven van gemeenten gericht op het volwaardig meedoen van inwoners met een beperking. VNG zocht daarvoor, in samenwerking met de Alliantie VN-Verdrag* (een groep cliënten- en gehandicaptenorganisaties) gemeenten die voorop lopen bij de invulling van het VN-verdrag.

• Bijeenkomst donderdagavond 19 april over Kalterbroeken gaat niet door

We zijn bezig met het organiseren van een bijeenkomst over de wijk Kalterbroeken.

• Gewijzigde openingstijden op Koningsdag

Op vrijdag 27 april 2018 - Koningsdag - zijn het gemeentehuis in Diever en het Afvalbrengstation in Havelte gesloten.

• Dit weekend N855 Natuurpoort Spier - Dwingeloo afgesloten

Van vrijdag 20 april 20.00 uur tot uiterlijk maandag 23 april 06.00 uur is de provinciale weg N855 (Spieregerweg/Lheedermade) tussen Natuurpoort/Boslounge Spier en de bestaande rotonde in Dwingeloo (Entingheweg) voor het verkeer afgesloten.