Zoekresultaten

867 resultaten voor ‘’

 • Participatiebijdrage

  De participatiebijdrage is een vergoeding voor allerlei veel voorkomende kosten voor inwoners zonder of met een laag inkomen. U kunt deze bijdrage inzetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een laptop. Zo kunt u, tijdens de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, thuis onderwijs blijven volgen.

 • Regelingen ondernemers en ZZP-ers

  18 maart 2020

  Dinsdag 17 maart 2020 zijn de landelijke maatregelen vanuit het noodpakket banen en economie bekend gemaakt. De gevolgen van het Coronavirus raakt veel ondernemers in onze gemeente. De genomen maatregelen ondersteunen ondernemers op nationaal, regionaal en lokaal niveau.

 • Noodverordening Drentse gemeenten 26 maart 2020

  Er gelden aangescherpte maatregelen om het corona-virus onder controle te krijgen.

 • Toiletgebouwen op campings en jachthavens gesloten

  De voorzitters van de drie Veiligheidsregio’s in Noord-Nederland hebben besloten dat toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens gesloten moeten worden. De voorzitters vinden het risico te groot dat het op deze plekken niet lukt om de maatregelen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand in acht te nemen. De maatregel wordt opgenomen in de nieuwe noodverordening, die de drie regio’s gaan vaststellen.

 • Noodverordening_26-03-2020

  pdf, 194kB
 • Noodverordening Drentse gemeenten 16 maart 2020

  17 maart 2020

  Zondag 15 maart 2020 gingen nieuwe maatregelen in de aanpak van het Corona-virus in. Deze maatregelen gelden tot en met 6 april 2020. Een aantal maatregelen is inmiddels verduidelijkt en verder aangescherpt. Om de regels te formaliseren is een noodverordening vastgesteld.

 • Extra ondersteuning zelfstandig ondernemers

  De tijdelijke extra ondersteuning voor gevestigde ondernemers is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die in de knel komen door de Corona-crisis. De gemeente Westerveld doet een beroep op ondernemers om zich alleen in die situatie te melden. Zo wordt onbedoeld gebruik voorkomen.

 • Gevolgen coronacrisis voor subsidieronde evenementen en initiatieven april 2020

  Wereldwijd, ook in Nederland en Drenthe, zijn mensen besmet met het nieuwe Coronavirus (COVID-19). Om verdere verspreiding van dit virus tegen te gaan, worden diverse maatregelen getroffen. Dit heeft ook gevolgen voor de subsidieaanvragen voor evenementen en initiatieven. Gemeente Westerveld zoekt naar passende oplossingen om zo aan te sluiten bij de maatregelen van het kabinet.

 • Telefonische bereikbaarheid zaterdag 28 maart 2020

  Op zaterdag 28 maart 2020 is de gemeente telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. Dit is aanvullend op de reguliere telefonische bereikbaarheid op maandag tot en met vrijdag. De bemensing van ons klantcontactcentrum is op deze extra zaterdag niet heel groot. Diverse vragen kunnen misschien niet direct beantwoord worden, maar onze medewerkers kunnen de vragen al wel vast noteren en 'uitzetten' én zij kunnen met u meedenken over welke organisatie of website wél antwoord op uw vraag heeft/geeft.

 • Havelte, Dorpsstraat 55

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina