Zoekresultaten

252 resultaten voor ‘’

 • Nationale Sportweek Westerveld van start

  Van 15 tot en met 29 september kan iedereen kennismaken met diverse sportverenigingen uit de gemeente Westerveld. Er worden verschillende open trainingen en sportclinics georganiseerd, waar zowel jongeren als volwassen gratis aan mee kunnen doen.

 • Gratis naar de film Wildernis in Drenthe

  Op donderdag 27 september om 20.00 uur is de film “Wildernis in Drenthe” te zien in dorpshuis De Veldkei, Veldkamp 77 in Havelte (zaal open vanaf 19.30 uur). Inwoners van de gemeente Westerveld mogen gratis naar de vertoning van deze film.

 • Informatieavond evenementen

  Bent u van plan om een rommelmarkt, fair, sport- of ander evenement te organiseren? Dan nodigen wij u uit voor de informatieavond evenementen op 5 november om 20.00 uur in het gemeentehuis in Diever. Tijdens de informatieavond krijgt u tips voor het aanvragen van een evenementenvergunning.

 • Commissievergadering 15 juni 2017

  De raadscommissie Sociaal Domein vergadert op donderdag 15 juni 2017, om 20.00 uur in de raadzaal.

 • Bespaarmarkt in Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord

  Op 12 maart 2019 organiseren gemeente Westerveld en het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in de woning. Wilt u ook een energiezuinig huis en daardoor een lage energierekening en meer wooncomfort? Kom dan naar de Bespaarmarkt in Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord en laat u informeren. De deuren zijn vanaf 19.30 uur geopend en de markt duurt tot ongeveer 22.00 uur.

 • Mantelzorgers ontvangen waardering

  De gemeente Westerveld waardeert alle mantelzorgers met een mantelzorgwaardering. Daarom kunnen alle mantelzorgers een voucher aanvragen.

 • Woonmarkt Kalterbroeken 4 juli

  Op donderdag 4 juli 2019 van 19.00 tot 20.30 uur organiseert de gemeente Westerveld de woonmarkt Kalterbroeken in het gemeentehuis van Diever. Tijdens de woonmarkt kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden om in de bijzondere woonwijk Kalterbroeken in Diever te wonen.

 • Wegafsluiting Hoofdstraat in Diever

  Vanaf maandag 20 mei 2019 starten de werkzaamheden voor de herinrichting van Hoofdstraat in Diever. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

 • Snelheidsindicatoren geplaatst aan de Wapserweg in Vledder

  Donderdag 25 oktober 2018 zijn er twee snelheidsindicatoren geplaatst aan de Wapserweg in Vledder. Wethouder Doeven onthulde de borden.

 • Gemeente Westerveld dient zienswijze voor gewijzigd winningsplan Diever in

  In de adviesronde voor lagere overheden heeft het college de minister geadviseerd over het vernieuwde (gas)winningsplan in Diever (locatie Wapse). Om dit advies vorm te geven is er in februari 2019, samen met de provincie Drenthe, een ophaalbijeenkomst georganiseerd. Het college is van mening dat de minister te weinig met dit advies heeft gedaan en dient daarom een zienswijze in.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina