Zoekresultaten

32 resultaten voor ‘’

 • Wapse, Brinkstede 2

 • Veelgestelde vragen

  30 maart 2020

  Informatie over de onderwerpen waarover wij veel vragen krijgen bij het Klantcontactcentrum.

 • Vacatures

  De gemeente is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Openstaande vacatures van de gemeente vindt u hier.

 • Toiletgebouwen op campings en jachthavens gesloten

  27 maart 2020

  De voorzitters van de drie Veiligheidsregio’s in Noord-Nederland hebben besloten dat toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens gesloten moeten worden. De voorzitters vinden het risico te groot dat het op deze plekken niet lukt om de maatregelen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand in acht te nemen. De maatregel wordt opgenomen in de nieuwe noodverordening, die de drie regio’s gaan vaststellen.

 • Telefonische bereikbaarheid zaterdag 28 maart 2020

  26 maart 2020

  Op zaterdag 28 maart 2020 is de gemeente telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. Dit is aanvullend op de reguliere telefonische bereikbaarheid op maandag tot en met vrijdag. De bemensing van ons klantcontactcentrum is op deze extra zaterdag niet heel groot. Diverse vragen kunnen misschien niet direct beantwoord worden, maar onze medewerkers kunnen de vragen al wel vast noteren en 'uitzetten' én zij kunnen met u meedenken over welke organisatie of website wél antwoord op uw vraag heeft/geeft.

 • Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren

  Hoort uw onderneming bij die sectoren die het meest zijn geraakt door de Kabinetsmaatregelen rond het coronavirus (COVID-19)? Lijdt u schade door de noodgedwongen sluiting, de inperking van bijeenkomsten en/of het negatieve reisadvies buitenland?

 • Ruinen, Witteveen 14

 • Participatiebijdrage

  28 maart 2020

  De participatiebijdrage is een vergoeding voor allerlei veel voorkomende kosten voor inwoners zonder of met een laag inkomen. U kunt deze bijdrage inzetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een laptop. Zo kunt u, tijdens de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, thuis onderwijs blijven volgen.

 • Paasvuren en buurthuizen

  20 maart 2020

  De twaalf Drentse burgemeesters hebben vrijdagmiddag 20 maart 2020 de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, aangescherpt en aangevuld. Het Regionaal Beleidsteam (RBT) dat sinds 13 maart 2020 onder voorzitterschap van Marco Out opereert, heeft besloten dat aanvullingen nodig zijn.

 • Noodverordening Drentse gemeenten 26 maart 2020

  27 maart 2020

  Er gelden aangescherpte maatregelen om het corona-virus onder controle te krijgen.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina