Zoekresultaten

1087 resultaten voor ‘’

 • 19 maart Brainstormsessie VN-verdrag

  Aanstaande dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur is er een brainstormsessie over het VN-verdrag in Stad & Esch in Diever. Iedereen moet mee kunnen doen en een goed leven kunnen leiden. Om dat voor iedereen te waarborgen, hebben de Verenigde Naties een verdrag gemaakt voor de rechten van de mens met een beperking.

 • 19 maart Brainstormsessie VN verdrag

  19 maart 2019 van 14.00 tot 16.00 uur is er een brainstormsessie over het VN verdrag in het gemeentehuis in Diever. Iedereen moet mee kunnen doen en een goed leven kunnen leiden. Om dat voor iedereen te waarborgen, hebben de Verenigde Naties een verdrag gemaakt voor de rechten van de mens met een beperking.

 • €500,- winnen?

  Het rolstoeltoegankelijk maken van een restaurant, het in dienst nemen van mensen met een beperking, of het vergroten van bewustwording onder inwoners en bedrijven. Dit zijn ideeën waar de gemeente Westerveld in het kader van inclusie naar op zoek is.

 • 2019-02-28 Advies gemeente Westerveld winningplan Diever

  pdf, 492kB
 • 2019-06-18 zienswijze_ontwerp_instemmingsbesluit_juni_2019

  pdf, 1MB
 • 6000 huishoudens ontvangen uitnodiging voor enquête

  Maandag 1 mei 2017 verstuurt gemeente Westerveld aan 6000 huishoudens een uitnodiging voor het invullen van een online enquête over de eigen woonomgeving. De inwoners worden uitgenodigd, hun mening te geven over bijvoorbeeld het gebruik en het onderhoud van gemeentelijke wegen, paden, ‘het groen’ en straatmeubilair.

 • 170316-Ruimte-voor-oplossingen-het-inzetbare-platteland-

  pdf, 973kB
 • Aanbesteding Uitvoeringsregisseurs sociaal team Meppel en Westerveld

  Voor het leveren van uitvoeringsregisseurs voor het sociaal team hebben de gemeenten Meppel en Westerveld een inkooptraject opgestart.

 • Aangepaste openingstijden en afvalinzameling

  Het gemeentehuis en het Afvalbrengstation zijn gesloten op vrijdag 27 april (Koningsdag), donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 21 mei 2018 (Pinkstermaandag).

  De inzamelroute van de ‘grijze’ container van donderdag 10 mei is verplaatst naar zaterdag 12 mei 2018.
  De inzamelroute van de ‘oranje’ container van maandag 21 mei is verplaatst naar zaterdag 19 mei 2018.

 • Aangepaste openingstijden en afvalinzameling

  Op donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag), maandag 10 juni 2019 (2e pinksterdag) en op vrijdag 14 juni 2019 is het gemeentehuis gesloten. Op donderdag 6 juni 2019 is het gemeentehuis tot 14.30 uur geopend en telefonisch bereikbaar.

 • Aangepaste openingstijden en afvalinzameling

  Op maandag 10 juni 2019 (2e pinksterdag) en op vrijdag 14 juni 2019 is het gemeentehuis gesloten. Op donderdag 6 juni 2019 is het gemeentehuis tot 14.30 uur geopend en telefonisch bereikbaar.

 • Aangepaste openingstijden Koningsdag

  Zaterdag 27 april 2019 (Koningsdag) is het afvalbrengstation in Havelte gesloten.

 • Aangepaste openingstijden rond komende feestdagen

  Het gemeentehuis en het Afvalbrengstation zijn gesloten op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 21 mei 2018 (Pinkstermaandag).

  De inzamelroute van de ‘grijze’ container van donderdag 10 mei is verplaatst naar zaterdag 12 mei 2018.
  De inzamelroute van de ‘oranje’ container van maandag 21 mei is verplaatst naar zaterdag 19 mei 2018.

 • Aanslagen gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking

  Eind februari 2018 verstuurt de gemeente de aanslagen gemeentelijke belastingen 2018. Op het aanslagbiljet staat ook de vastgestelde WOZ-waarde van uw onroerende zaak. Bij het aanslagbiljet ontvangt u een toelichting op de verschillende gemeentelijke belastingen en informatie over de vaststelling van de WOZ-waarde.

 • Aanslagen gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking

  Eind februari 2019 verstuurt de gemeente de aanslagen gemeentelijke belastingen 2019.

 • Aanslagen gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking

  Eind februari verstuurt de gemeente de aanslagen gemeentelijke belastingen 2017.

 • Actium en gemeente Westerveld helpen huurders besparen op vaste lasten

  100 huishoudens krijgen gratis adviesgesprek. De Gemeente Westerveld start in april 2019 een proef met De VoorzieningenWijzer. De VoorzieningenWijzer helpt mensen geld te besparen en risico’s te beperken door optimaal gebruik te maken van toeslagen en regelingen en kritisch te kijken naar een passende zorgverzekering en een voordeliger energiecontract.

 • Actuele bekendmakingen

  Een overzicht van alle bekendmakingen die momenteel ter inzage liggen. Zoek hier op type bekendmaking, status, trefwoord of locatie.

 • Advertentieverkoop namens de gemeente

  Gemeente Westerveld wordt regelmatig gebeld of gemaild door ondernemers die benaderd zijn een advertentieverkoper.

 • Advertentieverkoop namens gemeente Westerveld

  Gemeente Westerveld wordt regelmatig gebeld door ondernemers die benaderd zijn door advertentieverkopers.

 • Advies gemeente Westerveld aan minister Wiebes: stem niet in met gewijzigd winningsplan Diever

  Gaswinbedrijf Vermillion heeft een gewijzigd winningsplan Diever (locatie Wapse) bij minister Wiebes ingediend. De gemeente adviseert de minister, samen met de provincie en het waterschap, bij deze besluiten. Het advies van de gemeente Westerveld aan de minister: “Wij adviseren u niet in te stemmen met dit winningsplan van Vermillion en het te laten bij het winningsplan uit 2014 en de daarbij behorende maximale productie. “

 • Afscheid oud wethouders Klaas Smidt en Homme Geertsma

  Op donderdag 31 mei 2018 nemen oud wethouders Klaas Smidt en Homme Geertsma afscheid als wethouder van de gemeente Westerveld.

 • Afscheid Wethouder Erik van Schelven

  Op woensdag 23 mei 2018 neemt wethouder Erik van Schelven afscheid als wethouder van de gemeente Westerveld.

 • Afsluiting Fietspaden Holtingerveld, Dwingeloo en Uffelte

  In de afgelopen periode zijn de fietspaden Hunebeddenpad (vanaf de hunebedden tot de Studentenkampweg) en het Voermanpad (vanaf Helomaweg via de Meeuwenkolonie tot de Studentenkapweg) in het Holtingerveld, fietspad bij Oldengaerde (vanaf Westeinde ) in Dwingeloo en fietspad langs de oude vaart in Uffelte voorzien van een nieuwe deklaag.

 • Aftrap Boomhutten XXL

  Vrijdag 7 juli 2017 was wethouder Smidt aanwezig bij aftrap van het televisieprogramma Boomhutten XXL. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Westerveld voor de productie (€ 30.000,-).

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina