Zoekresultaten

468 resultaten voor ‘’

 • Subsidie voor Nachtelijke beleving in Westerveld

  De komende vier jaar blijft de Nachtelijke beleving Westerveld op het programma staan. De gemeente heeft voor deze periode subsidie toegekend.

 • 19 maart Brainstormsessie VN verdrag

  19 maart 2019 van 14.00 tot 16.00 uur is er een brainstormsessie over het VN verdrag in het gemeentehuis in Diever. Iedereen moet mee kunnen doen en een goed leven kunnen leiden. Om dat voor iedereen te waarborgen, hebben de Verenigde Naties een verdrag gemaakt voor de rechten van de mens met een beperking.

 • Compostactie 2019

  De gemeente doet in 2019 ook weer mee aan de landelijke compostactie. Dit betekent dat ieder huishouden in Westerveld gratis compost kan ophalen (maar: op = op). Voor ieder huishouden is maximaal 1 shovelbak vol compost beschikbaar.

 • Planning maand van de voeding

  pdf, 262kB
 • Geslaagde kick-off Maand van de voeding

  In de maand maart organiseren de beweegcoaches van de gemeente Westerveld in elke dorpskern allerlei activiteiten voor volwassenen. Zaterdag 2 maart was de kick-off van deze Maand van de voeding.

 • Westervelder heeft het Nederlanderschap

  Maandag 4 maart 2019 heeft een inwoner van Westerveld het Nederlanderschap verkregen: de heer D.A. Samson uit Diever die Britse nationaliteit had.

 • 2019-02-28 Advies gemeente Westerveld winningplan Diever

  pdf, 492kB
 • Advies gemeente Westerveld aan minister Wiebes: stem niet in met gewijzigd winningsplan Diever

  Gaswinbedrijf Vermillion heeft een gewijzigd winningsplan Diever (locatie Wapse) bij minister Wiebes ingediend. De gemeente adviseert de minister, samen met de provincie en het waterschap, bij deze besluiten. Het advies van de gemeente Westerveld aan de minister: “Wij adviseren u niet in te stemmen met dit winningsplan van Vermillion en het te laten bij het winningsplan uit 2014 en de daarbij behorende maximale productie. “

 • Subsidie voor havezate Oldengaerde

  De gemeente Westerveld verstrekt € 25.000 subsidie aan Het Drentse Landschap voor de aanschaf van audiovisuele middelen voor havezate Oldengaerde. Door de inzet van audiovisuele middelen krijgt de bezoeker, naast de eigen ervaring, een totaalbeeld van de geschiedenis en het verhaal van het bijzondere landgoed.

 • Valt u wel eens? Dan is de cursus ‘In Balans’ misschien iets voor u!

  Op 18 maart start de cursus 'In Balans' in Dwingelo. Deze cursus is bedoeld voor mensen die zich onzeker voelen en bang zijn om te vallen. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van spierkracht en evenwicht.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina