Zoekresultaten

189 resultaten voor ‘’

 • Telefonische bereikbaarheid zaterdag 28 maart 2020

  26 maart 2020

  Op zaterdag 28 maart 2020 is de gemeente telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. Dit is aanvullend op de reguliere telefonische bereikbaarheid op maandag tot en met vrijdag. De bemensing van ons klantcontactcentrum is op deze extra zaterdag niet heel groot. Diverse vragen kunnen misschien niet direct beantwoord worden, maar onze medewerkers kunnen de vragen al wel vast noteren en 'uitzetten' én zij kunnen met u meedenken over welke organisatie of website wél antwoord op uw vraag heeft/geeft.

 • Participatiebijdrage

  28 maart 2020

  De participatiebijdrage is een vergoeding voor allerlei veel voorkomende kosten voor inwoners zonder of met een laag inkomen. U kunt deze bijdrage inzetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een laptop. Zo kunt u, tijdens de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, thuis onderwijs blijven volgen.

 • Toiletgebouwen op campings en jachthavens gesloten

  27 maart 2020

  De voorzitters van de drie Veiligheidsregio’s in Noord-Nederland hebben besloten dat toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens gesloten moeten worden. De voorzitters vinden het risico te groot dat het op deze plekken niet lukt om de maatregelen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand in acht te nemen. De maatregel wordt opgenomen in de nieuwe noodverordening, die de drie regio’s gaan vaststellen.

 • Paasvuren en buurthuizen

  20 maart 2020

  De twaalf Drentse burgemeesters hebben vrijdagmiddag 20 maart 2020 de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, aangescherpt en aangevuld. Het Regionaal Beleidsteam (RBT) dat sinds 13 maart 2020 onder voorzitterschap van Marco Out opereert, heeft besloten dat aanvullingen nodig zijn.

 • Noodverordening Drentse gemeenten 16 maart 2020

  17 maart 2020

  Zondag 15 maart 2020 gingen nieuwe maatregelen in de aanpak van het Corona-virus in. Deze maatregelen gelden tot en met 6 april 2020. Een aantal maatregelen is inmiddels verduidelijkt en verder aangescherpt. Om de regels te formaliseren is een noodverordening vastgesteld.

 • Gevolgen coronacrisis voor subsidieronde evenementen en initiatieven april 2020

  26 maart 2020

  Wereldwijd, ook in Nederland en Drenthe, zijn mensen besmet met het nieuwe Coronavirus (COVID-19). Om verdere verspreiding van dit virus tegen te gaan, worden diverse maatregelen getroffen. Dit heeft ook gevolgen voor de subsidieaanvragen voor evenementen en initiatieven. Gemeente Westerveld zoekt naar passende oplossingen om zo aan te sluiten bij de maatregelen van het kabinet.

 • Drentse gemeenten en provincie Drenthe trekken samen op

  De Drentse gemeenten en de provincie Drenthe willen samen optrekken bij het ondersteunen van ondernemers die getroffen worden door de effecten van Corona.

 • Veelgestelde vragen

  30 maart 2020

  Informatie over de onderwerpen waarover wij veel vragen krijgen bij het Klantcontactcentrum.

 • 200320 2a aanwijzingsbesluit BOA's en toezichthouders

  pdf, 167kB
 • Meer handige links

  Handige links waar u als ondernemer terecht kan over corona maatregelen.

 • Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren

  Hoort uw onderneming bij die sectoren die het meest zijn geraakt door de Kabinetsmaatregelen rond het coronavirus (COVID-19)? Lijdt u schade door de noodgedwongen sluiting, de inperking van bijeenkomsten en/of het negatieve reisadvies buitenland?

 • Extra ondersteuning zelfstandig ondernemers (Tozo)

  De tijdelijke extra ondersteuning voor gevestigde ondernemers is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die in de knel komen door de Corona-crisis. De gemeente Westerveld doet een beroep op ondernemers om zich alleen in die situatie te melden. Zo wordt onbedoeld gebruik voorkomen.

 • Medewerker werkvoorbereiding en toezicht

 • Vacatures

  De gemeente is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Openstaande vacatures van de gemeente vindt u hier.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina