Zoekresultaten

466 resultaten voor ‘’

 • 19 maart Brainstormsessie VN-verdrag

  Aanstaande dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur is er een brainstormsessie over het VN-verdrag in Stad & Esch in Diever. Iedereen moet mee kunnen doen en een goed leven kunnen leiden. Om dat voor iedereen te waarborgen, hebben de Verenigde Naties een verdrag gemaakt voor de rechten van de mens met een beperking.

 • 19 maart Brainstormsessie VN verdrag

  19 maart 2019 van 14.00 tot 16.00 uur is er een brainstormsessie over het VN verdrag in het gemeentehuis in Diever. Iedereen moet mee kunnen doen en een goed leven kunnen leiden. Om dat voor iedereen te waarborgen, hebben de Verenigde Naties een verdrag gemaakt voor de rechten van de mens met een beperking.

 • 2019-02-28 Advies gemeente Westerveld winningplan Diever

  pdf, 492kB
 • 2019-06-18 zienswijze_ontwerp_instemmingsbesluit_juni_2019

  pdf, 1MB
 • Aangepaste openingstijden en afvalinzameling

  Op donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag), maandag 10 juni 2019 (2e pinksterdag) en op vrijdag 14 juni 2019 is het gemeentehuis gesloten. Op donderdag 6 juni 2019 is het gemeentehuis tot 14.30 uur geopend en telefonisch bereikbaar.

 • Aangepaste openingstijden en afvalinzameling

  Op maandag 10 juni 2019 (2e pinksterdag) en op vrijdag 14 juni 2019 is het gemeentehuis gesloten. Op donderdag 6 juni 2019 is het gemeentehuis tot 14.30 uur geopend en telefonisch bereikbaar.

 • Aangepaste openingstijden Koningsdag

  Zaterdag 27 april 2019 (Koningsdag) is het afvalbrengstation in Havelte gesloten.

 • Aanslagbiljetten gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking

  Eind februari verstuurt de gemeente de aanslagbiljetten gemeentelijke belastingen 2020. Het biljet gemeentelijke belastingen van gemeente Westerveld kunt u voortaan digitaal ontvangen in uw persoonlijke Berichtenbox van MijnOverheid. Om uw aanslagbiljet digitaal te ontvangen, logt u in op mijn.overheid.nl met DigiD. Bij instellingen zet u een vinkje voor de gemeente Westerveld. Op het aanslagbiljet staat ook de vastgestelde WOZ-waarde van uw onroerende zaak. Op de achterkant en in de bijsluiter staat een toelichting op de verschillende gemeentelijke belastingen en informatie over de vaststelling van de WOZ-waarde.

 • Actium en gemeente Westerveld helpen huurders besparen op vaste lasten

  100 huishoudens krijgen gratis adviesgesprek. De Gemeente Westerveld start in april 2019 een proef met De VoorzieningenWijzer. De VoorzieningenWijzer helpt mensen geld te besparen en risico’s te beperken door optimaal gebruik te maken van toeslagen en regelingen en kritisch te kijken naar een passende zorgverzekering en een voordeliger energiecontract.

 • Advies gemeente Westerveld aan minister Wiebes: stem niet in met gewijzigd winningsplan Diever

  Gaswinbedrijf Vermillion heeft een gewijzigd winningsplan Diever (locatie Wapse) bij minister Wiebes ingediend. De gemeente adviseert de minister, samen met de provincie en het waterschap, bij deze besluiten. Het advies van de gemeente Westerveld aan de minister: “Wij adviseren u niet in te stemmen met dit winningsplan van Vermillion en het te laten bij het winningsplan uit 2014 en de daarbij behorende maximale productie. “

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina