Zoekresultaten

1577 resultaten voor ‘’

 • Participatiebijdrage

  De participatiebijdrage is een vergoeding voor allerlei veel voorkomende kosten voor inwoners zonder of met een laag inkomen. U kunt deze bijdrage inzetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een laptop. Zo kunt u, tijdens de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, thuis onderwijs blijven volgen.

 • Regelingen ondernemers en ZZP-ers

  18 maart 2020

  Dinsdag 17 maart 2020 zijn de landelijke maatregelen vanuit het noodpakket banen en economie bekend gemaakt. De gevolgen van het Coronavirus raakt veel ondernemers in onze gemeente. De genomen maatregelen ondersteunen ondernemers op nationaal, regionaal en lokaal niveau.

 • Noodverordening Drentse gemeenten 26 maart 2020

  Er gelden aangescherpte maatregelen om het corona-virus onder controle te krijgen.

 • Toiletgebouwen op campings en jachthavens gesloten

  De voorzitters van de drie Veiligheidsregio’s in Noord-Nederland hebben besloten dat toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens gesloten moeten worden. De voorzitters vinden het risico te groot dat het op deze plekken niet lukt om de maatregelen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand in acht te nemen. De maatregel wordt opgenomen in de nieuwe noodverordening, die de drie regio’s gaan vaststellen.

 • Noodverordening_26-03-2020

  pdf, 194kB
 • Noodverordening Drentse gemeenten 16 maart 2020

  17 maart 2020

  Zondag 15 maart 2020 gingen nieuwe maatregelen in de aanpak van het Corona-virus in. Deze maatregelen gelden tot en met 6 april 2020. Een aantal maatregelen is inmiddels verduidelijkt en verder aangescherpt. Om de regels te formaliseren is een noodverordening vastgesteld.

 • Openingstijden en contact

  Heeft u een dienst van de gemeente nodig? Eerst bellen naar 14 0521.

 • Extra ondersteuning zelfstandig ondernemers

  De tijdelijke extra ondersteuning voor gevestigde ondernemers is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die in de knel komen door de Corona-crisis. De gemeente Westerveld doet een beroep op ondernemers om zich alleen in die situatie te melden. Zo wordt onbedoeld gebruik voorkomen.

 • Initiatieven

  De intentie van de gemeente is om samen te bouwen aan een spannende, leuke, zorgzame, mooie en energieke samenleving. De gemeente wil dan ook initiatieven stimuleren die bijdragen aan sociale cohesie, gezonde leefstijl, duurzaamheid, toerisme en leefbaarheid van de gemeente Westerveld. Om ervoor te zorgen dat u snel aan de slag kan met uw initiatief, wil de gemeente een handje helpen met (financiële) middelen en/of meedenken met uw plan.

 • Informatie en advies

  Elke inwoner van Westerveld heeft soms vragen, waar hij of zij niet direct zelf uitkomt. U kunt natuurlijk naar de buren of een familielid gaan, of naar de vakbond of ouderenbond. Ook is het mogelijk om uw vraag of idee eens te bespreken met een vrijwilliger of professional.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina