Zoekresultaten

869 resultaten voor ‘’

 • Meer handige links

  Handige links waar u als ondernemer terecht kan over corona maatregelen.

 • Veelgestelde vragen

  30 maart 2020

  Informatie over de onderwerpen waarover wij veel vragen krijgen bij het Klantcontactcentrum.

 • Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren

  Hoort uw onderneming bij die sectoren die het meest zijn geraakt door de Kabinetsmaatregelen rond het coronavirus (COVID-19)? Lijdt u schade door de noodgedwongen sluiting, de inperking van bijeenkomsten en/of het negatieve reisadvies buitenland?

 • Gevolgen coronacrisis voor subsidieronde evenementen en initiatieven april 2020

  26 maart 2020

  Wereldwijd, ook in Nederland en Drenthe, zijn mensen besmet met het nieuwe Coronavirus (COVID-19). Om verdere verspreiding van dit virus tegen te gaan, worden diverse maatregelen getroffen. Dit heeft ook gevolgen voor de subsidieaanvragen voor evenementen en initiatieven. Gemeente Westerveld zoekt naar passende oplossingen om zo aan te sluiten bij de maatregelen van het kabinet.

 • Drentse gemeenten en provincie Drenthe trekken samen op

  De Drentse gemeenten en de provincie Drenthe willen samen optrekken bij het ondersteunen van ondernemers die getroffen worden door de effecten van Corona.

 • Participatiebijdrage

  28 maart 2020

  De participatiebijdrage is een vergoeding voor allerlei veel voorkomende kosten voor inwoners zonder of met een laag inkomen. U kunt deze bijdrage inzetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een laptop. Zo kunt u, tijdens de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, thuis onderwijs blijven volgen.

 • Telefonische bereikbaarheid zaterdag 28 maart 2020

  26 maart 2020

  Op zaterdag 28 maart 2020 is de gemeente telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. Dit is aanvullend op de reguliere telefonische bereikbaarheid op maandag tot en met vrijdag. De bemensing van ons klantcontactcentrum is op deze extra zaterdag niet heel groot. Diverse vragen kunnen misschien niet direct beantwoord worden, maar onze medewerkers kunnen de vragen al wel vast noteren en 'uitzetten' én zij kunnen met u meedenken over welke organisatie of website wél antwoord op uw vraag heeft/geeft.

 • Toiletgebouwen op campings en jachthavens gesloten

  27 maart 2020

  De voorzitters van de drie Veiligheidsregio’s in Noord-Nederland hebben besloten dat toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens gesloten moeten worden. De voorzitters vinden het risico te groot dat het op deze plekken niet lukt om de maatregelen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand in acht te nemen. De maatregel wordt opgenomen in de nieuwe noodverordening, die de drie regio’s gaan vaststellen.

 • Noodverordening Drentse gemeenten 26 maart 2020

  27 maart 2020

  Er gelden aangescherpte maatregelen om het corona-virus onder controle te krijgen.

 • Noodverordening_26-03-2020

  pdf, 194kB

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina