Veelgestelde vragen 14 0521

Meer informatie over telefoonnummer 14 0521

Kan ik 14 0521 ook bellen met internettelefonie?

U kunt dit nummer over het algemeen wel bellen met internettelefonie. Via enkele providers is het helaas nog niet mogelijk om 14 0521 te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. Als dat zo is, neem dan voor meer informatie contact op met uw provider.

Ik kan 14 0521 niet bellen. Wat kan ik doen?

Als u vanuit huis belt en u krijgt een gesprekstoon, of u hoort helemaal niets, neem dan voor meer informatie contact op met uw provider. Wanneer uw provider aangeeft dat uw telefoonverbinding de 14+ netnummers ondersteunt, kunt u de gemeente met e-mail informeren dat 14 0521 niet bereikbaar is. Wij zullen in dat geval de nodige actie ondernemen en op de website een mededeling plaatsen.

Het bellen van een 14+netnummer met een aantal door XS4ALL geleverde modems (de Fritzbox) kan problemen opleveren. In dat geval wordt aangeraden om eerst *# te kiezen, gevolgd door het 14+netnummer.

Veel bedrijven hebben een eigen telefoonnetwerk waarmee collega's met een doorkiesnummer op te roepen zijn. Om vanuit een bedrijf een externe oproep te doen naar onze gemeente, moet u mogelijk eerst een nul toetsen. Mocht dit niet werken, dan kan het zijn dat de beheerder van het bedrijfsnetwerk nummers heeft geblokkeerd die met een 1 beginnen (bijvoorbeeld: 14 0521). Neem hiervoor contact op met de telefoniebeheerder van uw bedrijf.

Kan ik 14 0521 ook bellen vanuit het buitenland?

Het is niet mogelijk om vanuit het buitenland 14 0521 te bellen. Vanuit het buitenland is de gemeente Westerveld wel bereikbaar op +31 521 349 349.

Wat kost het mij om het 14+netnummer te bellen?

Een 14+netnummer is een gewoon, vast nummer. Het is dus geen duur 0900-nummer, maar ook geen gratis 0800-nummer. De precieze kosten voor het bellen naar vaste nummers hangen af van uw eigen abonnement. Als u met een vaste telefoon belt naar een vast nummer, dan wordt in veel gevallen 'lokaal tarief' gerekend. In sommige gevallen is het zelfs gratis, zoals bijvoorbeeld het geval kan zijn bij internettelefonie.

Mobiele bellers betalen voor het bellen naar het 14+netnummer de kosten voor het bellen naar een vast nummer. Dit valt bij de meeste mobiele abonnementen binnen de belbundel. Hier zijn echter wel uitzonderingen op, zoals bijvoorbeeld prepaid-abonnementen of enkele duurdere abonnementen, waarbij het 14+netnummer buiten de belbundel valt.

Zie ook www.consuwijzer.nl over de verdeling van telefoonnummers in Nederland.