Valderse II Dwingeloo

De gemeente heeft nog een aantal mooie woonkavels te koop in uitbreidingsplan Valderse II in Dwingeloo.

Uitbreidingsplan De Valderse II ligt aan de rand van het dorp Dwingeloo op loop- en fietsafstand van de dorpskern waar de winkels en de horeca zijn. Het plangebied wordt begrensd door woningen aan de Weninge, De Kampen en Levimaat aan de noord- en westzijde, de Lheeweg aan de zuidzijde en door de landbouwgronden op de es aan de oostzijde. In De Valderse II kunt u naar eigen ontwerp uw droomhuis bouwen met als belangrijkste uitgangspunten ‘woonplezier’ en ‘je thuis voelen’.

De Valderse II sluit aan bij De Valderse I. Om hier een geheel van te maken worden de woningen in richting, vorm en zo nodig kleurstelling op elkaar, De Valderse I en de omgeving afgestemd. Aan de achterzijde van kavels die grenzen aan het agrarische gebied (oostzijde) wordt een groensingel met open ruimtes (50% per kavel) gerealiseerd. De beplanting wordt ingeplant door de gemeente met een instandhouding- en onderhoudsverplichting voor de koper. Daarmee wordt een relatie gelegd met het aangrenzende open landschap.

Kavels

Voor De Valderse II is een verkavelingstekening gemaakt. In het uitbreidingsplan was ruimte voor 9 rijwoningen, 22 twee-onder-een-kapwoningen en 11 vrijstaande woningen. In deze verkaveling is nog enige flexibiliteit mogelijk. Een deel van de twee-onder-een-kapwoningen in fase 2 van het plan zijn nog inwisselbaar voor een vrijstaande woning. Op de kaart Wonen in De Valderse II (PDF - 3,37 MB) staan de 'standaardverkaveling' en de variant aangegeven. Op de tekening staan diverse kavels nog ingekleurd als beschikbaar, maar deze zijn inmiddels verkocht of gereserveerd:

Nog 1 kavel beschikbaar, wees er snel bij!

  • Kavel 40 is nog beschikbaar.
  • Kavel 5 en 6 zijn gereserveerd.
  • Kavel 10 is gereserveerd.

Zie ook: Lijst beschikbare kavels en prijzen De Valderse II (PDF - 172 kB)

Meer informatie

Informatiebrochure bouwkavels De Valderse II Dwingeloo (PDF - 7,19 MB)

Voor meer informatie en/of een afspraak kunt u contact op te nemen met de gemeente via het telefoonnummer 14 0521.