Digitale gemeentegids

Adressen en informatie van overheidsinstellingen, verenigingen, stichtingen, organisaties in Westerveld.

De papieren gemeentegids wordt ieder jaar in april huis-aan-huis bezorgd (met uitzondering van de brievenbussen met nee/nee-sticker). Heeft u geen papieren gids ontvangen? U kunt een afhalen in het gemeentehuis of deze laten toesturen. Maar de informatie is uiteraard ook digitaal beschikbaar!

Digitale gids

De informatiegids Westerveld is digitaal te raadplegen. Deze site bevat een digitale kaart waarop de gezochte locatie aangegeven is, zodat u een route kunt uitstippelen.

Gemeentegids App

De uitgever van de Informatiegids Westerveld (Akse Media) heeft ook een Gemeentegids App voor smartphone en tablet. De Gemeentegids App is te downloaden in de App Store (Apple) en Google Play (Android).

Gids voor mensen met leeshandicap

Voor inwoners met een zogeheten leeshandicap (bijvoorbeeld slechtziendheid) is de gids ook beschikbaar in een nog meer toegankelijke versie. Uitgever Akse Media kan de gids ook als grootlettergids, in Daisy of in braille leveren. Neem hierover contact op met Akse Media via een e-mail naar info@aksemedia.nl of telefoon (0223) 66 88 77.

Actueel houden

Staat uw organisatie, vereniging of stichting in de gids en veranderen de (contact)gegevens? Geef de wijziging dan direct door aan de uitgever in een e-mailbericht naar redactie@aksemedia.nl. Zo blijven de digitale gids en de app het hele jaar door actueel.