Projecten op scholen

Pitch uw cultureel of kunstzinnig idee voor een samenwerking met de basisscholen in Westerveld of met Stad&Esch Diever.

Cultuurparticipatie basisscholen

Gemeente Westerveld vindt het belangrijk dat er samenwerking is tussen de basisscholen en het culturele aanbod binnen de gemeente. We willen lokale cultuurmakers de kans geven projecten op de basisscholen aan te bieden. Belangrijk is kwaliteit en aansluiting op de leerlijn. Door middel van een kort gesprek met de cultuurcoach en de coördinator vanuit Scala kunnen verschillende partijen hun initiatief delen en als zij geselecteerd worden deze ideeën uitvoeren.
De planning op de basisscholen wordt in een vroeg stadium ingevuld. In januari vinden de gesprekken plaats voor het aankomende schoolseizoen. Op de laatste donderdag in november in het jaar daarvoor, sluiten de inschrijvingen voor het aankomende schoolseizoen.

Inschrijven

Schrijf je in voor de pitch basisscholen per e-mail via info@gemeentewesterveld.nl

Cultuurparticipatie Stad&Esch Diever

Stad & Esch Diever is een cultuurprofielschool. Er worden lessen verzorgt in beeldende vorming, dans, muziek, theater CKV en kunst algemeen. Samenwerking tussen de school en het lokale culturele aanbod is belangrijk en we zoeken graag naar de mogelijkheden om samenwerkingen op te zetten.

Belangrijk is kwaliteit en aansluiting op de leerlijn. Door middel van een kort gesprek met de Cultuurcoach en CKV docent van Stad & Esch Diever kunnen verschillende partijen hun initiatief delen en als zij geselecteerd worden deze ideeën op de school uitvoeren.
De planning voor Stad & Esch Diever wordt in een vroeg stadium ingevuld. In januari vinden de gesprekken plaats voor het aankomende schoolseizoen. Op de laatste donderdag in november in het jaar daarvoor, sluiten de inschrijvingen voor het aankomende schoolseizoen.

Inschrijven

Schrijf je in voor de pitch Stad&Esch Diever per e-mail via info@gemeentewesterveld.nl