Haal de warmte in huis (RRE)

Met de 'Haal de warmte in huis' werken de twaalf Drentse gemeenten samen om woningeigenaren te stimuleren tot het nemen van kleine energiebesparende maatregelen in huis.

Waardebon energiebesparende producten

In 2020 hebben alle woningeigenaren in Westerveld een brief ontvangen van de gemeente en het Drents Energieloket, met daarin een waardebon van € 50,- voor energiebesparende producten. Er zijn twee manieren om deze waardebon te verzilveren:

1. Bestel direct online;
  2. Koop lokaal en verzilver daarna de waardebon.

Kijk voor meer informatie op www.haaldewarmteinhuis.nl

Ben u de waardebon of de persoonlijke code kwijt? U kunt hem eenvoudig opvragen bij Winst uit je woning. Stuur een mail (met uw adresgegevens en telefoonnummer erin) naar info@winstuitjewoning.nl met het verzoek voor een nieuwe code.

Cv-verbeterbon

1800 Drentse huiseigenaren kunnen heel voordelig hun cv-installatie laten updaten met de cv-verbeterbon. Met deze bon krijgt u namelijk tot € 200 korting op het waterzijdig inregelen van uw cv-installatie.

Duurt het soms lang voordat uw huis goed warm is, of worden sommige kamers langzamer warm? Dan kan waterzijdig inregelen een groot verschil maken, zodat uw huis sneller en gelijkmatiger verwarmd wordt. En dat is te merken: het wooncomfort neemt toe, u bespaart op uw energie-/gasrekening én u levert een concrete bijdrage aan een duurzamere toekomst.

Er zijn in totaal 1800 cv-verbeterbonnen beschikbaar en alle Drentse woningeigenaren kunnen zich opgeven om mee te doen aan de actie. Een voorwaarde is wel dat u eigenaar bent van de CV-ketel in uw huis. Op www.haaldewarmteinhuis.nl/cvverbeterbon staat alle informatie en een stappenplan over hoe u meedoet aan de actie.