Herinrichting Dorpsstraat en Vledderweg Vledder

Gemeente Westerveld gaat in 2016 aan de slag met de herinrichting van de Dorpsstraat en Vledderweg in Vledder.

De voorbereiding en begeleiding van dit proces is door de gemeente uitbesteed aan de firma Roelofs. Samen met de gemeentelijke projectleider en een werkgroep die bestaat uit ambtenaren, leden van dorpsbelang, aanwonenden en ondernemers stellen zij het uiteindelijke ontwerp op voor de herinrichting van beide straten. Het definitieve ontwerp kunt u hieronder downloaden.

Definitief ontwerp

Werkaamheden

De werkzaamheden voor de herinrichting zijn gestart op maandag 31 oktober 2016. De aannemer is begonnen met de verbreding van de bocht aan het Lesturgeonplein en gaat daarna aan de slag op de Vledderweg. De werkzaamheden aan de Dorpsstraat starten in 2017.

Omleiding

Vanwege de werkzaamheden wordt het doorgaande verkeer omgeleid via de N371 en N353. Bestemmingsverkeer voor Vledder wordt omgeleid vanaf rotonde kruising N353 - N855 (rotonde Vledderweg – Kon. Wilhelminalaan) via Kon. Wilhelminalaan (N353) – Boergrup – Middenweg – van Royenlaan – Lesturgeonplein (en vice versa). Winkels en bedrijven in Vledder zijn gedurende de werkzaamheden bereikbaar.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden is ook  te vinden op de website van aannemer Buning Wegenbouw BV: www.buning .nl
U kunt de werkzaamheden ook volgen via Facebook: Buning Wegenbouw BV.

Vragen

Hebt u vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder van Buning Wegenbouw BV, de heer J. Schonewille,  via telefoonnummer 06-21598956. Ook houdt de aannemer elke donderdag van 15.00 uur tot 16.00 uur inloopspreekuur in Café Restaurant De Tippe.

Werkgroep

Hieronder kunt u zien wie er in de werkgroep herinrichting Dorpsstraat/ Vledderweg participeren en wie u in Vledder kunt benaderen als u vragen heeft over het project.