Digitale evenementenborden

Op zeven prominente plaatsen in Havelte, Uffelte, Diever (2), Dwingeloo (2) en Frederiksoord staan digitale evenementenborden waarop evenementen en lokale activiteiten getoond worden.

Voorwaarden

Voor het plaatsen van uw evenement of activiteit op de borden gelden de volgende spelregels:

  • Op de lichtkranten aan de weg kunnen vijf regels met ieder twintig karakters geplaatst worden.
  • Er worden maximaal zes pagina’s getoond. (twee voor het eigen dorp en vier voor Westerveld brede publieksevenementen).
  • Een evenement wordt maximaal twee weken getoond. Echter in geval van meerdere evenementen in eenzelfde periode houden wij ons het recht voor deze termijn in te korten.
  • Mocht er geen ruimte zijn op de lichtkranten, dan worden de evenementen in ieder geval geplaatst op de website www.hetnationaleparkvandrenthe.nl.
  • Evenementen worden minimaal twee weken van te voren via het aanmeldformulier bij ons aangeleverd. Op kortere termijn is er geen garantie voor plaatsing.
  • Er wordt binnen een commissie bepaald welke evenementen geplaatst worden, hierover is geen discussie mogelijk.
  • Aanleveren van evenementen kan via het aanmeldformulier. Dit formulier kunt u via e-mail zenden naar: info@toeristischwesterveld.nl.

Aanvraag

Evenementen- en activiteitenorganisaties zijn zelf verantwoordelijk voor het aanmelden van hun activiteiten. Hiervoor zijn de bovenstaande spelregels opgesteld. Toerist Info Westerveld zorgt ervoor dat de activiteiten vermeld worden.

Vanwege het grote aanbod aan evenementen, kan het zijn dat niet alle activiteiten een plaats kunnen krijgen. Deze activiteiten worden in ieder geval in de evenementenkalender op de website van Het nationale park van Drenthe opgenomen.

 

De zeven borden zijn aangeschaft door de gemeente Westerveld en de Stichting Ondernemend Westerveld (Ondernemerskoepel).