Open Monumentendag 2020: 'Leer Monument(tje)!'

Het tweede weekend van september 2019 - van zaterdag 12 september tot en met zondag 13 september - staat de gemeente Westerveld weer in het teken van de landelijke en Europese Open Monumentendag. Het thema voor 2020 is 'Leer Monument(tje)'

Aanmelding monumenten voor deelname Open Monumentendag 2020 met als landelijk thema 'Leer Monument(tje)'.

Wat kunt u van, of in een monument leren? Heel practisch omdat het om een schoolgebouw gaat, of ambachtelijk omdat in de monumentale molen leerling- molenaars worden opgeleid? Of omdat de eigenaar heel trots iets over de geschiedenis van zijn monument weet te vertellen, waar u als bezoeker nooit achter zou zijn gekomen? Leer met ons mee en voed uw nieuwsgierigheid tijdens de Open Monumentendagen in de meest monumentale gemeente van Drenthe.

Meld uw monument aan voor deelname

Aanmelden als deelnemer aan de Open Monumentendag 2020 kon tot 1 mei 2020.. U krijgt na uw aanmelding een bevestiging. Let u er op dat u de juiste contactgegevens invuld? Op die manier kunnen we bij vragen snel met u in contact komen. U kunt uw monument aanmelden voor zaterdag 12 september, zondag 13 september of voor beide dagen. De gebruikelijke openingstijden van 10:00 tot 17:00 uur worden op beide dagen aangehouden.