Te koop of te huur

De gemeente biedt (regelmatig) kavels en/of vastgoed, te koop of te huur aan. Het aanbod op dit moment:

• Bouwkavels Vledderveen

De gemeente Westerveld biedt woningbouwkavels aan in Vledderveen. Vledderveen ligt gelegen in een mooie omgeving. Het gebied en de woningen krijgen een eigen karakter; eigentijds en duurzaam met veel groen. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven met het dorpscentrum ‘De Heidehoek’. Dit dorpscentrum moet ook in de toekomst het kloppend hart van Vledderveen blijven.

• Bouwkavels Kalterbroeken Diever

Wonen in Kalterbroeken is heerlijk rustig en zorgeloos wonen op één van de mooiste plekken in Drenthe. De wijk ligt aan de westkant van het historische brinkdorp Diever en aan de rand van een ecologische zone, beheerd door Natuurmonumenten.

• Snippergroen huren, kopen of gebruiken

Als uw tuin grenst aan een stuk grond van de gemeente, kunt u dit stuk grond misschien bij uw tuin trekken. Vraag de gemeente dan of u het stuk grond kunt kopen of huren. We noemen zo’n stuk grond snippergroen.