Informatie en advies

Elke inwoner van Westerveld heeft soms vragen, waar hij of zij niet direct zelf uitkomt. U kunt natuurlijk naar de buren of een familielid gaan, of naar de vakbond of ouderenbond. Ook is het mogelijk om uw vraag of idee eens te bespreken met een vrijwilliger of professional.

Voorbeelden van vragen: u heeft behoefte aan een vervoersmaatje, iemand die voor u de boodschappen kan doen, de klus in de tuin lukt niet meer. Of u heeft uitleg nodig over een moeilijke brief, u heeft hulp nodig bij het invullen van een formulier; denk aan belastingen of sociale voorzieningen. Soms is hulp bij het opstellen van een bezwaar nodig. Of u heeft behoefte aan iemand om een praatje mee te maken.

Waar kunt u terecht?

 • Havelte:
  In De Veldkei in Havelte kunt u elke dinsdag tot vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur terecht. Meer informatie is te verkrijgen via telefoonnummer 085 279 1427 of per e-mail via cmwesterveld@welzijnmw.nl.
 • Vledder:
  Inwoners van Vledder en omgeving kunnen terecht bij Stichting Naobuur in de Bibliotheek in Vledder. Meer informatie is te verkrijgen via telefoonnummer 0521 769 048 of kijk op www.naobuur.nl.
 • Wilhelminaoord:
  In Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord kunt u op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur terecht bij de wijkagent en de dorpsverbinder van Welzijn MensenWerk.
 • Dwingeloo:
  Gebruikers van Tweede Kans Kleding Westerveld of inwoners van Dwingeloo en omgeving kunnen ook informatie vragen bij Raad & Daad Werkelijk Westerveld in dorpshuis Over Entinghe. Telefonisch via 06 2285 6227 of kijk op www.tweedekanskledingwesterveld.nl

De hulp is kortdurend. Meestal is er één contactmoment per vraag, soms twee. Is er meer ondersteuning nodig, dan kan worden verwezen naar de juiste persoon of organisatie.

Neem voor meer informatie contact op met Welzijn MensenWerk via telefoonnummer 085 273 1426 of per e-mail via info@welzijnmw.nl.