Kennispoort Regio Zwolle

Ondernemers in de Regio Zwolle krijgen via de Kennispoort concreet en onafhankelijk advies om innovaties in de praktijk te brengen.

Samenwerken aan innovatie

Innovatie vraagt om strategische samenwerking en partnerschap. Daarvoor is het belangrijk dat u de juiste partners vindt. Kennispoort is het innovatienetwerk dat (kruis)verbindingen maakt tussen ondernemingen, onderwijs, onderzoek en overheid om kennis en ervaring met elkaar te delen. Dat netwerk maakt Kennispoort voor u bereikbaar.

Creëer kansen

Kennispoort biedt een betrouwbaar platform, waar deskundigen ondernemers met kansrijke innovaties professioneel begeleiden van idee tot realisatie. Vraagstukken op het gebied van kunststoffen en health worden in nauwe samenwerking met het Polymer Science Park en het Health Innovation Park verder geholpen.

Voor ondernemers die verder willen

Zoekt u ondersteuning voor uw plannen? Deel uw idee, plan, product of vernieuwing met Kennispoort. Of stel uw vraag aan de innovatie-adviseurs, bijvoorbeeld tijdens een van de vele verschillende bijeenkomsten die Kennispoort organiseert. Leer van andere bedrijven, vind informatie om uw innovatie te verbeteren en bekijk financieringsmogelijkheden op de website www.kennispoortregiozwolle.nl. Telefoonnummer: 038 - 202 20 20

Logo Kennispoort

Tradeoffice voor internationaal ondernemen

Tradeoffice is het steunpunt vanuit Regio Zwolle voor bedrijven die internationaal zaken doen. Wilt u zaken doen met het buitenland of wilt u nieuwe buitenlandse markten verkennen? Tradeoffice biedt u de International Business Coach.

Meer informatie vindt u op de website van Tradeoffice.