RET à la Carte

De Provincie Drenthe en het Recreatieschap Drenthe zijn gestart met het programma RET à la carte. Dit is een concreet programma voor ondernemers om de kwaliteit van de vrijetijdssector te verbeteren.

Het Recreatieschap heeft afgelopen jaren goede ervaringen opgedaan met het Recreatie Expert Team en met RET à la carte kunnen meer ondernemers worden bereikt. RET à la carte maakt onderdeel uit van een palet aan middelen en projecten om van Drenthe de vakantieprovincie van Nederland te maken.

Het Recreatieschap Drenthe biedt ondernemers verschillende opleidingen en trainingen, workshops, mystery visits en ondersteuning door een consulent. Door een subsidie van de provincie Drenthe kunnen ondernemers hiervan gebruik maken tegen een gereduceerd tarief.

Mystery visits

Met een mystery visit krijgt u de kans om door de ogen van uw gasten naar uw eigen onderneming te kijken. Een opgeleide mystery guest bezoekt uw bedrijf als één van uw gasten en geeft u een uitgebreid antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe worden gasten ontvangen door uw personeel?
  • Hoe wordt de presentatie en uitstraling van uw organisatie waargenomen?
  • In welke mate worden de behoeften van uw gasten achterhaald?
  • Wordt het beoogde serviceniveau behaald?

Door gebruik te maken van een mystery visit krijgt u inzicht in de beleving van uw gasten. Dit levert u en uw medewerkers waardevolle inzichten op. Hiermee kan uw organisatie zich optimaal blijven ontwikkelen om aan de wensen van de klant te voldoen.

Kosten

Normaal kost een mystery visit € 300,-, maar door een subsidie van de Provincie Drenthe betaalt u slechts € 150,-. Deze prijzen zijn exclusief btw en de gemaakte kosten ter plaatse door de mystery guest.

Meer informatie en aanmelden

U vindt meer informatie op www.recreatieschapdrenthe.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden.

Voordelige workshops horeca & recreatie

Bent u horeca- of recreatieondernemer in Drenthe? En vraagt u zich regelmatig af hoe de toekomst van uw bedrijf eruit ziet? Hoe u nieuwe investeringsplannen gaat financieren? Hoe u gastvrijheid nog beter tussen de oren van uw medewerkers krijgt? Of hoe u uw doelgroepen nog beter kunt bereiken?

Ga dan voordelig aan de slag met één van de workshops speciaal voor ondernemers in de horeca- en recreatiesector. Met een subsidie van de provincie Drenthe betaalt u nu slechts € 146,- in plaats van € 244,- per dagdeel.

Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met het Recreatie Expert Team.