Geldpunt Westerveld

Voor schuldhulpverlening binnen de gemeente Westerveld kunt u terecht bij het Geldpunt Westerveld, de Gemeentelijke Kredietbank (GKB), Humanitas Thuisadministratie, Welzijn MensenWerk of de kledingbank.

Geldpunt Westerveld

Op woensdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur kunt u voor vragen en advies terecht bij een medewerker van de GKB en ervaringsdeskundige Karin van Iterson in het gemeentehuis in Diever. Maak een afspraak via telefoonnummer 14 0521 of per e-mail via geldpunt@gemeentewesterveld.nl Kijk voor meer informatie op www.degkb.nl.

Gemeentelijke Kredietbank (GKB)

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is er voor informatie en advies, budgetbeheer, schuldregeling en beschermingsbewind. De GKB kan u helpen. Samen met u, en soms met andere instanties zoals het Maatschappelijk Werk, werken we aan een oplossing. Naast het oplossen van financiële problemen werken we ook aan het voorkomen hiervan.

Humanitas Thuisadministratie

Heeft u soms moeite met het op orde houden van uw (financiële) administratie? De vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie helpen u thuis om samen de administratie en financiën op orde te brengen. De vrijwilligers nemen niet uw taak en verantwoordelijkheid over maar proberen u kosteloos te helpen.

U kunt Humanitas Thuisadministratie Zuidwest Drenthe e.o. bereiken via telefoonnummer 06 255 140 00 of via www.humanitas.nl.

Tweede Kans Kleding Westerveld

Tweede Kans Kleding Westerveld biedt speelgoed en kleding voor mensen die het zelf moeilijk kunnen betalen.

Tweede Kans Kleding Westerveld is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 22856227 of per e-mail via info@kledingbankwesterveld.nl. Meer informatie kunt u vinden op de website www.kledingbankwesterveld.nl.