Regiocampus

De Regiocampus is dé fysieke plek voor leren, werken en innoveren. Professionals en studenten van bedrijven en instellingen uit de regio werken samen in creatieve, innovatieve projecten en proeftuinen.

Deelnemende bedrijven en instellingen zijn  Isala Diaconessenhuis, Zorggroep Noorderboog, Deltion College, hogeschool Windesheim, hogeschool Viaa, Drenthe College, gemeente Meppel, gemeente Steenwijkerland, gemeente Westerveld, RSG Stad & Esch, ZorgZaak, Rabobank en Welzijn MensenWerk. Samen dragen deze bedrijven en instellingen bij aan een vitaal woon-, werk- en vestigingsklimaat in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.

Ondernemerspunt

Het ondernemerspunt is dé plek in de regio Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel waar  ondernemers ideeën en opdrachten uit diverse vakgebieden kunnen inbrengen en laten uitwerken door studenten. Door studenten te laten samenwerken met bedrijven aan concrete opdrachten wordt de binding van jong talent met de regio versterkt.

Wat kan het Ondernemerspunt voor u betekenen?

Heeft uw organisatie een opdracht waarvoor je op zoek bent naar een verfrissende denk- en werkwijze? Dan kun je deze door het Ondernemerspunt laten uitvoeren. Zij zorgen voor een koppeling met de juiste leerlingen of studenten. Het Ondernemerspunt staat open voor alle sectoren.

Kijk voor meer informatie op www.regiocampus.nl.

Logo Regiocampus