Dit is werken bij Westerveld

Bij Westerveld draagt iedereen bij aan de allerbeste dienstverlening voor onze inwoners. Dit is wat collega's waarom medewerkers graag bij de gemeente Westerveld werken. 

Open sfeer

Bij Westerveld zijn we allemaal hoofdrolspelers. Iedereen draagt voor een belangrijk deel bij aan een optimale dienstverlening voor onze inwoners, ondernemers en organisaties. De sfeer is prettig en open en de drempel is hier laag, dus je zult niet snel struikelen. Je hoeft niet lang ergens mee te zitten, want collega’s staan hier voor elkaar klaar om even te reflecteren en ja, soms om even stoom af te blazen...

Ruimte en kleur

Veel van onze medewerkers waarderen het werken bij onze relatief kleine gemeente, vooral om de ruimte die ze krijgen om zich te ontwikkelen als professional bij de lokale overheid en om de mogelijkheid om zelf kleur te geven aan projecten. Je krijgt bij onze gemeente behoorlijk veel ruimte om het werk op je eigen manier te organiseren, als het eindresultaat maar goed is. 

Veelzijdige en gastvrije omgeving

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in een van de mooiste gemeenten van Nederland. Dit betekent dat jouw werkomgeving en de dossiers zich afspelen in het decor van drie prachtige natuurgebieden, bedrijvige brinkdorpen met mooie rietgedekte boerderijen, Unesco werelderfgoed De Koloniën van Weldadigheid, maar liefst 63 vakantieparken die jaarlijks veel toeristen trekken en volop cultuur en activiteiten. Kortom, je komt te werken in een veelzijdige en kleurrijke gemeente. 

Kleur geven aan projecten

Onze medewerkers waarderen het werken bij onze relatief kleine gemeente. Vooral om zelf kleur te geven aan projecten.

Interactie met inwoners, bedrijven en organisaties

De medewerkers van Westerveld zoeken meer en meer de interactie met inwoners, bedrijven en organisaties bij beleidsontwikkeling en -uitvoering. Naast de ontwikkelingen en initiatieven binnen de gemeentegrenzen waar we als bestuur en organisatie in meebewegen, zijn er ook ontwikkelingen in de regio, in de maatschappij én vanuit andere overheden om rekening mee te houden.