Gemeentemagazine

Het gemeentemagazine is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over Westerveld. Daarnaast staan er interessante artikelen en informatie in over de politieke en ambtelijke organisatie van de gemeente, organisaties, verenigingen en bedrijven en vindt u er alle nuttige adressen en contactgegevens.

Een papieren versie van het gemeentemagazine wordt in mei huis-aan-huis bezorgd (met uitzondering van de brievenbussen met nee/nee-sticker). Heeft u geen papieren magazine ontvangen? U kunt er een afhalen in het gemeentehuis of deze laten toesturen. Maar de informatie is uiteraard ook digitaal beschikbaar!

Digitaal magazine

Het gemeentemagazine Westerveld is digitaal te raadplegen. Deze site bevat een digitale kaart waarop de gezochte locatie aangegeven is, zodat u een route kunt uitstippelen.

Gemeentegids App

De uitgever van het gemeentemagazine Westerveld (Akse Media) heeft ook een Gemeentegids App voor smartphone en tablet. De Gemeentegids App is te downloaden in de App Store (Apple) en Google Play (Android).

Magazine voor mensen met leeshandicap

Voor inwoners met een zogeheten leeshandicap (bijvoorbeeld slechtziendheid) is het magazine ook beschikbaar in een nog meer toegankelijke versie. Uitgever Akse Media kan de gids ook als grootlettergids, in Daisy of in braille leveren. Neem hierover contact op met Akse Media via een e-mail naar info@aksemedia.nl of telefoon (0223) 66 88 77.

Actueel houden

Staat uw organisatie, vereniging of stichting in het magazine en veranderen de (contact)gegevens? Geef de wijziging dan direct door aan de uitgever in een e-mailbericht naar redactie@aksemedia.nl. Zo blijven het digitale gemeentemagazine en de app het hele jaar door actueel.