Docentencollectief Blink

BLINK is een kunstdocentencollectief. Cultuureducatie bereikbaar maken voor iedereen is de ambitie.

Bij BLINK kunnen inwoners hun talent ontdekken, ontwikkelen en verdiepen en de kunstenaar of artiest worden die ze willen zijn! Cultuurparticipatie staat garant voor een gezonde, inclusieve samenleving met oog voor indivuele talenten en samen plezier beleven.  

Van 0 tot 100 jaar, bij BLINK krijg je op een gedegen, maar speelse manier les om jouw kunst- en cultuurvaardigheden te verbeteren. Dans, toneelspel, muziek, beeldende kunst of een andere kunstvorm, om zelf plezier te hebben, én een ander blij te maken. Daarnaast leiden ze de dansers, muzikanten, artiesten en kunstenaars van morgen op, zodat zij op hun beurt met hun talenten anderen laten genieten. Zo is cultuur ook in de toekomst gewaarborgd.

Docenten van BLINK hebben tot 2023 gewerkt voor voormalig Scala Centrum voor de Kunsten, en voelen zich dus als een vis in het water in de regio Meppel, Steenwijkerland, Staphorst en Westerveld. De hoofdlocaties van BLINK vind je in Meppel en Steenwijk. Daarnaast geven ze les op kleinere locaties, zoals buurthuizen of scholen. Zo hoeft niemand ver te reizen om met kunst en cultuur bezig te zijn.

Kijk op de website van BLINK voor meer informatie.