Gemeentelijke bekendmakingen

De bekendmakingen van vergunningen vindt u wekelijks op officiëlebekendmakingen.nl

Actuele bekendmakingen

Een overzicht van alle bekendmakingen die momenteel ter inzage liggen vindt u in het gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nlVia berichten over uw buurt zoekt u zoekt u naar berichten van overheidsorganisaties, die invloed hebben op uw leefomgeving.

E-mailservice en app

De bekendmakingen die de gemeente publiceert, kunt u ook per e-mail ontvangen en bekijken in een app. Deze service van de overheid heet 'Over uw buurt'. U kunt op de volgende twee manieren de actuele bekendmakingen zoeken of ontvangen.

  • Met de e-mailservice ontvangt u per mail, besluiten en andere berichten die via Overheid.nl gepubliceerd zijn. Berichten van bijvoorbeeld gemeente, provincie en waterschap. U voert de postcode, het huisnummer én de straal rondom het adres in, waarover u geïnformeerd wilt blijven. U kunt ook het type bericht instellen (bijvoorbeeld bestemmingsplannen) én van welke organisatie(s) u berichten wilt ontvangen.
  • De app 'Over uw buurt is te downloaden voor Android, iPhone, iPad en Windows. U voert een plaats of postcode in en ziet in één oogopslag op een kaart, of er actuele bekendmakingen in het gebied gelden. Die kunt u aanklikken. Ook voor de app geldt, dat u niet alleen bekendmakingen van de gemeente ziet, maar ook van bijvoorbeeld provincie en waterschap.