Augustus 2023

• Samenwerkende partijen duurzaamheidsmaatregelen

We ontvangen berichten dat er inwoners en/of ondernemers benaderd worden door bedrijven die verduurzamende maatregelen (zoals zonnepanelen, warmtepompen en dergelijke) aanbieden, waarbij gezegd wordt dat het aanbod gedaan wordt in samenwerking met de gemeente Westerveld. Dit klopt niet. De gemeente Westerveld heeft (op dit moment) geen gezamenlijke inkoopacties.

• Wegafsluitingen Geeuwenbrug en Dwingeloo

Op maandag 28 augustus starten onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt van de Venesluis in Geeuwenbrug en de Drift in Dwingeloo. Wij vragen uw begrip voor de overlast die de werkzaamheden met zich meebrengen.

• Website tijdelijk niet bereikbaar

Wegens onderhoudswerkzaamheden is de website van de gemeente Westerveld tijdelijk niet bereikbaar op dinsdag 15 augustus van 18.00 uur tot 22.00 uur.