Bouwkavels

Het actuele aanbod van bouwkavels van de gemeente.

 • Inschrijving projectbouw plangebied Vledderveen fase 2

  De gemeente Westerveld biedt bouwrijpe grond voor woningbouw in plangebied ‘Vledderveen fase 2’ te koop aan projectontwikkelaars en bouwers. Inschrijven kan m.i.v. woensdag 10 april t/m woensdag 22 mei 2024.

 • Vledder-Noord

  De gemeente Westerveld is voornemens woningbouw te faciliteren in Vledder-Noord.

 • Bouwkavels Vledderveen fase 1 (toegewezen)

  De gemeente Westerveld biedt woningbouwkavels aan in Vledderveen. Vledderveen ligt gelegen in een mooie omgeving. Het gebied en de woningen krijgen een eigen karakter; eigentijds en duurzaam met veel groen. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven met het dorpscentrum ‘De Heidehoek’. Dit dorpscentrum moet ook in de toekomst het kloppend hart van Vledderveen blijven.

 • Bouwkavels microwoningen Kalterbroeken (toegewezen)

  Op een prachtige locatie in de wijk Kalterbroeken te Diever zijn acht kavels uitgegeven voor de bouw van microwoningen. In Kalterbroeken is geen straat hetzelfde; elke straat heeft een ander profiel. Zo liggen er geen gelijke woningtypes tegenover elkaar in één straat. De krachtige groene structuur waarborgt de samenhang van het geheel, de bebouwing en inrichting zorgen voor verscheidenheid. De woonwijk Kalterbroeken ligt in een unieke omgeving met veel natuur. Het is dé plek voor rust en ruimte!