Projecten

 • BrinQ

  Gemeente en inwoners stellen in 2017 samen een visie voor de openbare ruimte op.

 • Brinkenplan: Diever op dreef

  Op deze pagina houden wij u op de hoogte van het project Kwaliteitsimpuls dorpskern Diever. Een project over de herinrichting van de openbare ruimte in de dorpskern van Diever. Het plan hiervoor stelt de gemeente niet alleen op, maar samen met inwoners van Diever. De gemeente heeft daarom op maandag 16 januari 2017, tijdens de aftrap van het project,belangstellenden gevraagd zicht aan te melden voor een werkgroep. Deze werkgroep wordt gedurende het proces van voorbereiding tot uitvoering betrokken bij de plannen voor de herinrichting van de openbare ruimte in de dorpskern.

 • Meerkamp Havelte

  In de woonwijk Meerkamp in Havelte wordt het openbaar groen aangepakt. Samen met inwoners van de wijk maakt de gemeente Westerveld een plan voor de herinrichting van het groen in de wijk. Inwoners mogen zelf schetsen en aangeven hoe ze het graag zouden willen hebben. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

 • Herinrichting Dorpsstraat en Vledderweg Vledder

  Gemeente Westerveld gaat in 2016 aan de slag met de herinrichting van de Dorpsstraat en Vledderweg in Vledder.

 • Kolonie-Belvedereproject

  De koloniën van weldadigheid - het gebied rond Frederiksoord, Wilhelminaoord en Boschoord - zijn door de overheid aangewezen als ‘Belvederegebied’.

 • Life-project Drents-Friese Wold en Leggelderveld

  Met het project 'More water for wet habitat types in Drents-Friese Wold & Leggelderveld' wordt ingezet op forse verbetering van het natuurgebied, onder meer door uitvoering van watermaatregelen in het hart van Nationaal Park Drents-Friese Wold.