Energie besparen met een gratis bezoek van het Fixteam

Wilt u makkelijk en gratis energie besparen? Dat kan van 16 tot en met 27 oktober. Dan bezoekt het Fixteam Drenthe de gemeente Westerveld. Het Fixteam helpt u met gratis kleine maatregelen om energie te besparen. Iedere inwoner van Westerveld kan zich aanmelden voor een bezoek van het Fixteam in die periode.

Met kleine maatregelen bespaar je snel en makkelijk energie. Sommige maatregelen maken een huis ook meer aangenaam om in te wonen. Het Fixteam komt gratis bij u langs om deze maatregelen te nemen. Het team vervangt bijvoorbeeld gloeilampen door Led-lampjes, plaatst tochtstrips en zorgt voor radiatorfolie. En ze geven advies om nog meer energie te besparen. Het bezoek van het Fixteam kost niets. Ook de materialen - zoals tochtstrips en radiatorfolie - zijn gratis. 

Vraag het het Fixteam om energie te besparen

Wilt u dat het Fixteam bij u langs komt wanneer deze bij u in de buurt is? Maak dan online een afspraak via de button:  afspraak maken  
Kunt u niet op die dag of dagen, maar wel op een andere dag tussen 16 en 27 oktober? Geef dan in het opmerkingenveld aan op welke dagen u wel kunt.

Vol=vol 

Er is een maximum aantal woningen dat het Fixteam per dag kan fixen. Er geldt daarom vol = vol. De bezoeken worden ingepland op volgorde van binnenkomst.  

Wanneer is het Fixteam bij u in de buurt?

Het Fixteam reist tussen 16 en 27 oktober door Westerveld. Ze doen de volgende plaatsen aan: 

  • Dwingeloo op maandag 16 oktober en donderdag 26 oktober
  • Diever op dinsdag 17 oktober en woensdag 25 oktober 
  • Havelte op woensdag 18 oktober en vrijdag 27 oktober 
  • Uffelte/Wapserveen op donderdag 19 oktober
  • Wilhelminaoord/Frederiksoord op vrijdag 20 okt en maandag 23 oktober
  • Vledder/Vledderveen op dinsdag 24 oktober

Gemeente Westerveld - Vraag fixteam aan - persbericht

Waarom het Fixteam Drenthe?

Niet iedereen kan zelf kleine maatregelen nemen om energie te besparen of weet wat er mogelijk is. Daarom heeft het team van Westerveld bespaart energie’ geregeld dat het Fixteam Drenthe ook deze gemeente bezoekt. Het Fixteam Drenthe is een initiatief van de provincie Drenthe en alle Drentse gemeenten.

Westerveld Bespaart Energie

Het project ‘Westerveld Bespaart Energie’ zorgt voor de organisatie van het Fixteam in de gemeente Westerveld. In dat project werken de gemeente, Energie Coöperatie Westerveld, WelzijnMensenwerk, DorpenOverleg Westerveld, Ondernemersfonds Westerveld en woningcorporatie Actium samen om zoveel mogelijk inwoners van de gemeente te helpen met energie besparen. 

Vragen

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar duurzaamheid@gemeentewesterveld.nl met als onderwerp Fixteam Drenthe. Bekijk ook het filmpje van het fixteam: