Zorgaanbieders huishoudelijke hulp

Wachtlijst

De vraag naar huishoudelijke ondersteuning neemt toe. Dit komt onder andere doordat mensen steeds ouder worden en langer zelfstandig thuis wonen. De aanbieders van huishoudelijke ondersteuning hebben momenteel een tekort aan huishoudelijke hulpen. Als u in aanmerking komt voor huishoudelijke ondersteuning en een aanvraag indient, komt u nu op een wachtlijst. Ook wanneer u al gebruik maakt van huishoudelijke ondersteuning en een hulp wegvalt door bijvoorbeeld ziekte, kan deze hulp niet zomaar vervangen worden. We begrijpen dat dit erg vervelend is en werken aan alle mogelijke oplossingen. Als u zich meldt bij de gemeente voor huishoudelijke ondersteuning, kijken we samen naar de mogelijkheden. Misschien kan iemand in uw directe omgeving iets voor u betekenen. Gemeente Westerveld zoekt samen met de aanbieders naar oplossingen om een wachtlijst te voorkomen/verkorten.

Wmo-begeleiding

In gesprek met de Wmo-consulent wordt gekeken welke gecontracteerde aanbieder van huishoudelijke hulp het beste aansluit op uw hulpvraag. U kunt ook een contactmoment aanvragen over ondersteuning op het gebied van Wmo.

Huishoudelijke hulp vanuit de Wmo

De gemeente Westerveld heeft met een aantal organisaties een contract afgesloten. Hieronder vindt u een overzicht van deze gecontracteerde zorgaanbieders:

Arckin B.V.

Telefoonnummer: 06-30830599
Website: www.arckin.nl

 

Logo Arckin

De Nieuwe Zorg Thuis B.V.

Telefoonnummer: 085-0239043
Website: www.dnzt.nl

 

logo de nieuwe zorg thuis

De ZorgZaak B.V.

Telefoonnummer: 0528-341965
Website: www.zorgzaak.nl

Logo de zorgzaak

MIEP

Telefoonnummer: 0111-410009
Website: www.miep.nu

MIEP

Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties 

Telefoonnummer 0528-200 205
Website: Home - NNCZ

NNCZ logo

Sanniek

Telefoonnummer: 0521-208000
Website: www.sanniek.nl

Sanniek

Stichting Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe

Telefoonnummer: 088-9684096
Website: www.zzwd.nl

Logo zzwd

Tzorg

Telefoonnummer: 06-82213391
Website: www.tzorg.nl

Logo tzorg